(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi är äntligen på vår lilla semester i Virginia! Men gud vilken kamp det blev att komma hit. Först så sov varken jag eller Rez hela natten utan vi packade typ hela natten fram till drygt 3 och sen tog vi bilen till bussterminalen och lämnade den där för att sen ta bussen till flygplatsen.

Första flyget tog oss drygt 4 timmar och det var även Zion’s första flygresa! 

Han vägrade gå ombord planet först, började backa ut och ville åka hem haha men sen väl på planet så gick det hur bra som helst!

Vi landade i Atlanta i 7 timmar vilket var de längsta 7 timmarna i hela mitt liv.. mest för att man inte hade någon sömn i kroppen för att man behövde hålla ögonen på Zion konstant.

Vårt sista plan till Baltimore tog inte lika lång tid, 1,5 timme i överlag så det var nice!

Vi blev upplockade av Rez moster, mamma och morbror och så åkte vi hemåt. Halvvägs hem så upptäckte jag att min mobil saknades… fick årets panik och stackars morbror fick vända tillbaka till flygplatsen. Vi trackade mobilen och det såg ut som att den var kvar på flygplatsen så vi åkte dit och började leta men kunde inte hitta den nånstans.. 

Tillslut gav vi upp och började åka hem och vi ringde den ännu en gång och så hör vi vibrationer…. Rez mamma satt på den!!! HAHA!! Asså vi alla bröt ut i ett skratt men gud vad jag skämdes usch… kul sätt att börja sin resa hehe

Hursomhelst så har vi haft det super mysigt! Vi har bilat en hel del, jag har fått hela baksätet för mig själv så det är skönt för man kan sträcka på sig lite! 

Just nu är vi påväg till Luray Caverns vilket jag redan varit en gång men det var för himla många år sen så ska bli kul att se ifall jag minns nåt! 

Imorgon ska jag och Rez på sightseeing i Washington, Zion får stanna hemma med farmor så får jag och Rez lite egentid! Sen på eftermiddagen så ska vi till akvarium i Baltimore vilket jag velat gå och se ett tag nu! 

Måndag ska vi på middag hos min faster och tisdag så bär det av till New York/Philadelphia och New Jersey! Så taggad!!! 

Vet inte varför mina bilder alltid laddas upp i sån konstig ordning men börja nerifrån och upp! :)