(null)

(null)

(null)

(null)

Kvällens middag idag. Rez har länge haft cravings för fyllda paprikor och habanero ris. Då jag var ledig idag så hade jag tid att fixa ihop det till kvällen. 

STUFFED PEPPERS
Stek köttfärs tillsammans med vitlökssalt, chilipulver, svartpeppar, grönlök, vitlök&ingefära på burk och koriander. 
Stek tills allt rosa är borta. 
Skär av locken på paprikorna och gröp ur innehållet som finns på sidorna samt se till att de är kärnfria. 
Skär av lite utav botten så att paprikan kan stå ordentligt. 
Fyll paprikorna med köttfärsen. 
Ställ paprikorna i en ugnsform och fyll botten av ungsformen med chicken stock som finns i tetrapack. 
Släng i lite ost innan paprika locket åker på.
Ställ in i ugnen i 250 grader och grädda i 15-20 min. 

HABANERO RIS

Släng i ris i riskokaren och fyll på med chicken stock (tror det heter Fond på svenska??) istället för vatten. 
Skär upp 2 habanero peppers i grytan tillsammans med en tsk vitlökssalt, koriander, grönlök och peppar. 


Mmmmm. 



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress