23 oktober 2017

LACMA

Welcome to my LaLa Land

I förrgår så stressade jag hem efter jobbet för att göra mig iordning för att träffa Eva och hennes man på Wokcano. Hennes kille är så trevlig. Han är från London, så de bjöd mig och Rez på middagen eftersom jag fyllt år. Hon gav mig $50 i Visa Kreditkort samt ett kort på H&M. Så himla söt! Idag har varit en eventfull dag. Jag fotograferade Farhana och Mo’s gravidbilder. Vi åkte först till Griffith Park men bestämde oss snabbt för att åka ner till LACMA istället för att hänga där. Det blev lite bilder med ballonger vi köpte på morgonen, och därefter åkte vi till Rodeo Drive för lite bilder där också. Blev en hel del bra bilder måste jag säga. 

Jag ska redigera dem plus bilderna från Lisas (Rez chefs fest) som jag tog igår, på planet på tisdag hade jag tänkt. 
Imorgon är sista hela dagen här. Det blir en ganska hektisk dag måste jag säga. Det blir till att packa och dona, fixa naglarna och sen möta Janelle för middag på kvällen. 
Igår var jag och bytte ut min Apple Watch. Batteriet hade slutat fungera så bytte ut den mot en series 3. I love it. Så himla skön och den funkar utan telefonen också vilket är nice.
Jag är fortfarande mätt från dagens middag. Mo och Farhana tog ut mig på middag på Palms efter fotograferingen. Så söta!! 
Efter Rez kom hem från jobbet så åkte vi och tittade på film. Happy Death Day stod på menyn idag. Så bra film måste jag säga!!
Nä nu blir det fortsatt packning för resan. Jag hatar att packa. Ugh

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress